PiXel > Portefeuille > Spaubeekstraat 95-34 Tilburg

Spaubeekstraat 95-34 Tilburg

Direct aan de rand van de Reeshof in Tilburg is een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd, met daarin 41 units welke beschikbaar zijn voor o.a. kleine bedrijven, zzp-ers en particulieren. De begane grond fungeert als bedrijfsruimte en de bovenverdieping...

Lees meer

Kenmerken

Bouwjaar

2021

Oppervlakte

51 m2 m2

Ligging

de Reeshof

Soort bouw

Nieuwbouw

Status

Te Huur

Direct aan de rand van de Reeshof in Tilburg is een bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd, met daarin 41 units welke beschikbaar zijn voor o.a. kleine bedrijven, zzp-ers en particulieren. De begane grond fungeert als bedrijfsruimte en de bovenverdieping kan dienen als kantoorruimte. Het bedrijventerrein wordt goed beveiligd. Dit wordt gewaarborgd door een automatische schuifpoort die het complex volledig afsluit. Je krijgt hier toegang toe wanneer je over een afstandsbediening beschikt. Bovendien is het gehele terrein omgeven door een hekwerk en zijn er meerdere camera's geïnstalleerd. De Uniekboxen zijn uitgevoerd met een automatische roldeur wat in volledig gemak voorziet. Hiernaast kun je de Uniekbox compleet naar eigen wens maken en inrichten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een eigen toilet of keuken te plaatsen.

Wat unitnummer 34 uniek maakt, is dat het naast een automatische roldeur beschikt over een grote glazen pui en toegangsdeur. Hierdoor is deze ruimte niet alleen te gebruiken voor opslag/werkruimte en kantoor, maar dient hij ook perfect als showroom.

Overdracht

Huidige status

Te Huur

Prijs

€500 per maand

Servicekosten

N.T.B

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Nieuwbouw

Hoofdbestemming

Bedrijfsruimte en kantoor

Aantal bouwlagen

2

Oppervlakte

51 m2

Bouwjaar

2021

Energielabel

Energielabel

A

Omgeving

Ligging

de Reeshof

Spaubeekstraat 95-34 Tilburg

Contact opnemen

Copyright © PiXeL Real Estate B.V. 2024
lees hier de onze algemene voorwaarden

Copyright © PiXel Real Estate B.V. 2024, lees hier de onze algemene voorwaarden