Kijk op vastgoed

PiXeL Real Estate is een investeringsmaatschappij gevestigd in de omgeving van Rotterdam. Wij investeren (in)direct in vastgoed. Naast verhuur en (her)ontwikkeling participeren wij ook in niet-vastgoed gerelateerde projecten. Met meer dan 30 jaar aan vastgoed ervaring kunnen wij gerust zeggen dat we een specialist in de markt zijn. Ook hebben wij ervaring met alle aspecten van het vak. Denk aan bedrijfs- en commercieel onroerend goed, naast het verhuren van bijvoorbeeld woningen.

Diversiteit in aanbod en locatie

Een kernpunt in ons bedrijf is diversiteit. Wij streven naar een gevarieerde portefeuille die geen stads- of landsgrenzen kent. Tegelijkertijd zoeken wij hier ook het verschil in aanbod op. De investeringen hebben vaak een lange-termijnkarakter, zeker omdat wij waarde hechten aan onze relaties en belanghebbende partijen.

...

Duurzaam karakter

...

PiXeL is altijd bezig om verduurzaming plaats te laten vinden in gebouwen. Hiervoor werken wij onder andere met slimme software die hierin kan voorzien. De innovatie van het slimmer maken van gebouwen wordt steeds actueler en hier ligt ook onze focus op. Samen met u kijken wij altijd naar een gerichte, maar ook duurzame oplossing.

Copyright © PiXeL Real Estate B.V. 2023
lees hier de onze algemene voorwaarden

Copyright © PiXel Real Estate B.V. 2023, lees hier de onze algemene voorwaarden