Participaties

PiXeL participeert niet alleen in vastgoed, maar ook in een bedrijven die werkzaam zijn in verschillende sectoren. Zo verstrekken wij leningen of nemen wij deel in bedrijven. Hiernaast  gebruiken wij onze (ondernemers)ervaring om te fungeren als klankbord.

Wij helpen meerdere start-ups om te groeien dit doen we niet alleen met het inbrengen van vermogen, maar daarnaast ook met kennis en het in contact brengen met de juiste mensen. We werken met betrouwbare partners en specialisten. Met deze partners zoeken we altijd naar een geschikte oplossing voor elke situatie.

Juist de diversiteit in participaties is iets dat ons heel erg aanspreekt. Ook in sectoren die iets verder van vastgoed afstaan zien wij mooie uitdagingen. Zo participeren wij in horeca, logistiek, techniek, innovatie en bijvoorbeeld de scheepvaart. De reikwijdte van onze financieringen is nog breder.

Mocht u geïnteresseerd zijn geraakt in een eventuele samenwerking met PiXeL dan kunt u altijd contact met ons opnemen. PiXeL staat voor alle investeringsmogelijkheden open en helpt u graag bij uw vraagstuk. Tijdens een kennismaking kunnen we bespreken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

...

Copyright © PiXeL Real Estate B.V. 2023
lees hier de onze algemene voorwaarden

Copyright © PiXel Real Estate B.V. 2023, lees hier de onze algemene voorwaarden